Виставка KIFF
Контакти салону Comodo
Салон меблів COMODO м. Київ, вул. Саперне Поле, 12, (067) 406-67-04(050) 442-30-14
Салон меблів Comodo м. Львів, вул. Личаківська 15, (067) 324-00-42

Home interior

Виставка KIFF

Компанія «Комодо» є яскравим і сучасним імпортером в багатьох галузях - вишукані меблі, розкішний текстиль і широкий асортимент предметів декору. 

Ми вирішили продемонструвати вам весь сегмент нашої продукції на київській міжнародній виставці KIFF, яка буде проходити з 12 по 15 березня в Міжнародному Виставковому Центрі. 

Це одна з наймасштабніших бієнале. Саме тут зберуться всі лідери меблевої галузі з самих різних країн і міст. Досить тривала співпраця виставки KIFF з європейськими профільними асоціаціями Італії, Німеччини, Туреччини та Румунії є підтвердженням її авторитетності. У вас буде можливість завести нові знайомствами, а також разом з партнерами обговорити загальні плани й інтереси. 

Наша компанія представить вашій увазі тільки світові фабрики і бренди в меблевому і текстильному напрямку, а також в напрямку декору. 

Серед меблів вас здивує своєю красою і вишуканістю кухня фабрики Prestige Cucine, яка виконана в готичному стилі з елементами неокласики. Ви зможете розглянути її інтер'єр і ознайомитися з деталями. 

Напрямок текстилю вразить наших клієнтів своєю багатогранністю. Найвідоміші фабрики, такі як: Graccioza, Sorema, Lasa, Vandyck і самі екстравагантні колекції здивують Вас.

Серед багатого асортименту товарів Ви зможете придбати: халати, рушники, килимки та постільну білизну. Вся продукція створена в кращих традиціях сучасності і стилю. 

Аромати для дому - це окрема ланка, яке занурить вас в атмосферу загадковості, романтичності і експресії. Арома свічки, масла і дивовижний парфум зачарують своїм шармом.

Ми здатні здивувати вас модерними і креативними ідеями. Наші менеджери з превеликим задоволенням розкажуть вам про останні новинки і тренди цієї весни.