Відкриття салону "Comodo Home Interiors"
Контакти салону Comodo
Салон меблів COMODO м. Київ, вул. Саперне Поле, 12, (067) 406-67-04(050) 442-30-14
Салон меблів Comodo м. Львів, вул. Личаківська 15, (067) 324-00-42

Home interior

Відкриття салону "Comodo Home Interiors"

До тринадцятиліття компанії «COMODO HOME INTERIORS», 20 березня за адресою Саперне поле, 12 відбудеться відкриття розкішного шоу-руму.

Будемо раді бачити Вас на зародженні нового етапу в розвитку нашої компанії.

Ми вирішили створити куточок, куди Ви зможете прийти і в затишку і комфорті обговорити всі моменти співпраці, а наші менеджери із задоволенням Вас проконсультують.

Спільна робота з компаніями світового масштабу говорить про високий рівень нашого професіоналізму.

Індивідуальний підхід, чітке розуміння Ваших побажань, відповідальність і своєчасне виконання поставлених задач - це головні принципи роботи нашої команди.

Ви зможете оцінити всю красу салону і зануритися в атмосферу сучасності і стилю.

Вашій увазі будуть представлені кращі світові фабрики і бренди з виробництва меблів, текстилю та елементів декору - Prestige Cucine, Elledue, Frari, Alberto Salotti, Ana Rouge, Graccioza, Lasa, Sorema, Vandyck, Procado, Dofta і Waxdesign.

Екстравагантність і колоритність приголомшливого інтер'єру закохає в себе з першого погляду і здивує своїм неймовірним шармом.

Найвідоміші фабрики з виробництва текстилю подарують незабутні враження, завдяки своїй надзвичайній стилістиці, а аромати зведуть з розуму своїм неповторним амбре.

Також, Ви зможете замовити у нас «об'єкт під ключ» і в кінцевому результаті отримати якісно пророблений варіант своєї ідеї оформлення інтер'єру кухні або спальні.

Ви знайдете відгук для себе в будь-якому напрямку!

Ми завжди Вам раді і завжди чекаємо на Вас!