CierreCierre
Контакти салону Comodo
Салон меблів COMODO м. Київ, вул. Саперне Поле, 12, (067) 406-67-04(050) 442-30-14
Салон меблів Comodo м. Львів, вул. Личаківська 15, (067) 324-00-42

Home interior

Cierre

Все почалося зі сну.
Реалізувати пристрасть, створити з ремісничим досвідом, що передається з покоління в покоління, наші продукти, розроблені нами, вдосконалені, вивчені до найдрібніших деталей, а потім принести їх у будинки людей, як удома.
Фабрика Cierre виникла в Форлі в 70-ті як невелика реміснича майстерня, відкрита Романо Конфіччоні та його дружиною Цезаріною. Поступово з крихітного підприємства всього з кількома співробітниками вони виросли у велику компанію, а згодом залучили до сімейної справи дітей – тепер уже третє покоління сім'ї керує фабрикою. До слова, вони одними з перших у галузі запустили повний цикл виробництва.
Що може бути краще, ніж насолоджуватися приємним відпочинком та бесідою з близькими на якісних, елітних італійських меблях, які здатні подарувати затишок і комфорт?
Підхід Cierre до виробництва відрізняється насамперед здатністю поєднувати італійські ремісничі традиції із запровадженням нових технологій у виробничий процес. Шкіру тут розглядають не просто як робочий матеріал, а як палітру художника, за допомогою якої ідеї, що виникли, отримують своє втілення. Найкраща сировина відбирається на міжнародних ринках, а потім обробляється на місцевих шкіряних заводах, що гарантують постійну якість матеріалів.
Тому купуючи елітні шкіряні італійські меблі Cierre — ви гарантовано отримуєте унікальний дизайн, неперевершену якість, комфорт та стильне інтер'єрне рішення для вашого житлового простору.
Вирішивши купити італійську спальню, диван або ліжко Cierre, ви зрозумієте, наскільки сучасним може бути затишок. Натхнення майстра Cierre черпають з різних джерел, наприклад, знаходять його у воді як символі чистоти і прозорості, втілюючи у формах меблів її плавність і плинність, в естетиці 70-х. Бренд досі підтримує атмосферу справжньої ремісничої майстерні, що склалися тут.
Прагнення інновацій. Щоб дозволити бізнесу рости, фабрика працює з пристрастю, великою увагою до деталей та прагненням до інновацій, тому з тими ж навичками, які характеризують підхід до виготовлення м'яких меблів Cierre. Крім першокласних шкіряних диванів Cierre виготовляє крісла, стільці, ліжка, а також аксесуари для дому та інші меблі.
Ремісники, майстри-меблярі, дизайнери та художники працюють з умінням та турботою, максимально використовуючи вчення традиції майстерності, щоб відповідати вимогам сучасного світу. Зараз виробнича потужність Cierre займає площу 12 000 кв. м. В даний час тут працюють 130 незамінних майстрів, що володіють унікальними навичками та досвідом.
З 1970-х років і до сьогодні кожне покоління нашої сім'ї вносило свій внесок у збагачення досвіду компанії, формуючи форму динамічної та усталеної реальності, ідеально інтегрованої в європейську тканину «сімейного бізнесу» та дизайну «зроблено в італії».
Оскільки дуже сильно приділяє увагу саме якості продукції, а також безпеки працівників, то компанія розробила в 2010 р. інтегровану систему управління якістю та соціальною підзвітністю, що підтверджено відповідними європейськими сертифікатами UNI EN ISO 9001 та SA 8000.
"Якщо вчора ми вміли мудро інтерпретувати чужий смак, пропонуючи щоразу свій внесок у досконалість виконання, то сьогодні ми можемо зробити більше, сьогодні ми – ремісники, які зможуть створити для тих, хто забажає, новий ідеал живий, наш."