Bontempi
Контакти салону Comodo
Салон меблів COMODO м. Київ, вул. Саперне Поле, 12, (067) 406-67-04(050) 442-30-14
Салон меблів Comodo м. Львів, вул. Личаківська 15, (067) 324-00-42

Home interior

Bontempi

Підприємство було започатковано в 1963 році. Роблячи вибір на користь італійських меблів, просто неможливо помилитися. Адже вона має неповторний шарм і благородну вишуканість. Фабрика впевнено дивиться у майбутнє – всі колекції меблів для дому розроблені не просто в ногу з часом, а й з урахуванням майбутнього розвитку світового дизайну. Сучасні італійські меблі для дому розроблені у широкому модельному спектрі, щоб задовольнити будь-які потреби до дизайну та функціональності.
Bontempi Casa пропонує сучасні меблі, виготовлені з якісних безпечних матеріалів. Широка палітра кольорів – ще одна перевага виробів торгової марки. Комбінації тонів допоможуть створювати життєрадісну та приємну атмосферу в інтер'єрі. Колекції бренду Bontempi представлені різними стилями та напрямками, меблі будуть вишуканою окрасою спальні.
Головна мета Bontempi Casa – домогтися винятковості у кожному проекті, безперервно підвищуючи стандарти якості та підтверджуючи приналежність до всього, що зазначено як Made in Italy. Щодня компанія працює над новими технологіями, новими концепціями дизайну, новими продуктами, щоб запропонувати найкращі рішення.
Мрія компанії полягає в тому, щоб створити ідеальний інтер'єр, де кожен простір приємний і затишний, де ви зможете щодня відчувати незабутні емоції.