Вечірка - презентація італійських меблевих фабрик
Контакти салону Comodo
Салон меблів COMODO м. Київ, вул. Саперне Поле, 12, (067) 406-67-04(050) 442-30-14
Салон меблів Comodo м. Львів, вул. Личаківська 15, (067) 324-00-42

Home interior

Вечірка - презентація італійських меблевих фабрик

15 травня за адресою Саперне поле, 12 відбудеться вечірка - презентація італійських меблевих фабрик. Запрошуємо Вас в числі перших побачити і оцінити кращі світові бренди з виробництва меблів, такі як: Della Rovere і Marinelli Home. Італійська компанія Della Rovere радує своїх клієнтів вже більше тридцяти років. Всі стадії виробничого процесу супроводжуються контролем якості, в створенні нового продукту використовуються останні новинки, завдяки чому він не поступається нікому своєю технологічністю.

Продукція даної фабрики не раз була удостоєна призу за оригінальність дизайну і неперевершену якість. Компанія Marinelli Home займає лідируючі позиції на основних світових ринках. Вона створює функціональні та дизайнерські домашні інтер'єри, які мають прекрасне співвідношення ціни і якості. Ви зможете оцінити всю красу і колоритність фабрик, прийшовши до нас в шоу-рум.

Даний захід - це унікальна можливість обзавестися новими знайомствами, а також разом з партнерами обговорити загальні плани й інтереси в області інтер'єрних рішень. Вас чекають: святковий фуршет, приємна атмосфера і маса вражень, а для учасників лотереї ми приготували кілька сюрпризів. Наші менеджери з превеликим задоволенням розкажуть вам про останні новинки і тренди цієї весни. Ми завжди Вам раді і завжди чекаємо Вас!