TerzaniTerzani
Контакти салону Comodo
Салон меблів COMODO м. Київ, вул. Саперне Поле, 12, (067) 406-67-04(050) 442-30-14
Салон меблів Comodo м. Львів, вул. Личаківська 15, (067) 324-00-42

Home interior

Terzani

Поважаючи ремісничі традиції Terzani , кожна «освітлювальна скульптура» продовжує включати традиційні методи обробки скла та металу, а також приділяти індивідуальну увагу кожній деталі. Їх проекти створені завдяки діалогу між Терзані та деякими з найвідоміших дизайнерів світу. Terzani пишається тим, що працює з багатьма талановитими художниками, щоб створити оригінальний стиль компанії. Народжена у Флоренції, компанія була змушена наслідувати творчі заклики чарівного міста.
Коли ви дивитеся на дизайн Terzani, ви можете відчути, як це світло чарівно огортає навколишній простір і абсолютно відрізняється від всіх інших.
Terzani - елегантна і витончена, інноваційна, але оригінальна. Фабрика використовує новітні технології, але також використовує вишукані матеріали, традиційно виготовлені вручну місцевими майстрами. Кожна лампа є скульптурою, яка має поширювати чарівну гру світла. Таким чином створюється постійна взаємодія між лампою і простором навколо неї.
Відчуття, яке випромінює ця фабрика — це відчуття гармонії та єдності. Ця продукція заснована на людському процесі - кожен предмет створений з любов'ю. Суть фабрики - бачення краси в сучасному світі, традиції та пошук нових форм. З усіх цих причин компанія росте і розширила свій експорт до великої кількості країн.