Освітлення фабрики Patrizia Garganti
Контакти салону Comodo
Салон меблів COMODO м. Київ, вул. Саперне Поле, 12, (067) 406-67-04(050) 442-30-14
Салон меблів Comodo м. Львів, вул. Личаківська 15, (067) 324-00-42

Home interior

Освітлення фабрики Patrizia Garganti

Фабрика Patrizia Garganti, яка всім більш відома, як «Baga», почала свою діяльність у Флоренції в 1976 році і до сьогодні займається виробництвом елегантних елементів освітлення.

Унікальні шедеври Джотто, Бокаччо, да Вінчі і Мікеланджело підкорили всесвітній ринок. Використання флорентійського стилю залишається актуальним і донині. Дивовижний декор став відмінною рисою продукції Patrizia Garganti.

Великі колекції світильників з величезною швидкістю розлетілися по всьому світу. Деталі всіх ламп виготовлено вручну без найменшого застосування синтетичних матеріалів, тільки високоякісна сировина: муранське скло, каміння, кераміка, кристали.

Бездоганний смак і краса зробили люстри затребуваними серед клієнтів.

На виставці iSaloni 2018 Patrizia Garganti представила нові моделі і дозволила поринути в атмосферу своєї копіткої ручної роботи. Всі деталі кування, підвісу і інших елементів виготовляються з особливою уважністю.

Серед величезного асортименту продукції доступні бра, світильники, торшери, люстри і настільні лампи. Майстри фабрики використовують мідь, шовк, сталь, кераміку, дерево і натуральну шкіру, для декору - сріблення, патинування і брашірованіе.

За час діяльності компанія Patrizia Garganti виробила індивідуальний стиль і погляд на прекрасне, який здатний виділити його серед всіх конкурентів.