MeridianiMeridiani
Контакти салону Comodo
Салон меблів COMODO м. Київ, вул. Саперне Поле, 12, (067) 406-67-04(050) 442-30-14
Салон меблів Comodo м. Львів, вул. Личаківська 15, (067) 324-00-42

Home interior

Meridiani

Meridiani виділяється зі всіх інших фабрик завдяки своїм сучасним і водночас універсальним колекціям.
Після більше тридцяти років досвіду у виробництві м’яких предметів у меблевому секторі, Ренато Крості заснував Meridiani у 1996 році , завдяки пристрасній ідеї своєї дружини Лаури Ферраро Крості та дизайнера Андреа Паризіо, який досі залишається арт-директором бренду.
Meridiani одразу відзначився на міжнародних ринках завдяки своїм вишуканим колекціям та широкій та багатій текстильній пропозиції; бренд став за кілька років синонімом якості та позачасової елегантності, пропонуючи проекти дизайну інтер’єру, далекі від тимчасових тенденцій, але завжди актуальні.
Оригінальна продукція MERIDIANI є результатом найкращих матеріалів, ретельного виробництва та точного контролю якості: досвід, ноу-хау та турбота про деталі гарантуються майстрами, чия робота йде поруч із промисловими процесами.
Вся оригінальна продукція MERIDIANI супроводжується гарантійним сертифікатом.
Комфорт та універсальність - це головні риси всіх колекцій Meridiani, тому разом із тканинами, матеріалами та обробкою кожен виріб є унікальним. Уміло виготовлена ​​деревина є головним героєм останніх колекцій Meridiani.