Історія фабрики Elledue
Контакти салону Comodo
Салон меблів COMODO м. Київ, вул. Саперне Поле, 12, (067) 406-67-04(050) 442-30-14
Салон меблів Comodo м. Львів, вул. Личаківська 15, (067) 324-00-42

Home interior

Історія фабрики Elledue

Фабрика Elledue заснована майже півстоліття тому і завоювала визнання як виробник високоякісних меблів для дому та офісу. Elledue з'явилася у 1972 році, заснована братами Lanzani.

В процесі виробництва меблів Elledue використовуються найякісніші і дорогі матеріали. Різноманітні кольори і візерунки, орнаменти і різьблення надають меблям власний характер.

В продукції Elledue можна зустріти поєднання шовкових і шорсткуватих фактур, різний декор, вставки з кольорового скла і художньої інкрустації, особлива обробка деревини.

Ще однією особливістю фабрики Elledue є те, що вони створюють меблі з нуля. Самостійно добуваючи деревину, фабрика забезпечує повний цикл її обробки, не вдаючись до допомоги сторонніх компаній і тим самим гарантує якість.

При цьому кожна стадія ретельно контролюється, що дозволяє на виході отримати продукт, що відповідає найсуворішим стандартам.

Elledue випускає дорогі, розкішні, якісні меблі, володарем якої мріють стати багато. Різноманітність колекцій і стилістики дозволяє облаштувати весь будинок або квартиру.

Протягом 40 років Elledue експортує свою продукцію по всьому світу ставши лідером в області виробництва меблів. Найвідоміші колекції фабрики це: Saraya, Orpheo, Ghaia,  Il novecento, Penelope, Ulysse.

Фабрика Elledue визначає свій стиль як класичний авангард, оскільки їхній підхід переосмислює класичні меблі свіжим, сміливим і сучасним поглядом. Серед творчих осіб дизайну меблів слід зазначити WalidFleihan, Andrey Vega, Giovanni Pagani, а так же внутрішньофірмовий творчий дует Alex-Charles.