Andrea FanfaniAndrea Fanfani
Контакти салону Comodo
Салон меблів COMODO м. Київ, вул. Саперне Поле, 12, (067) 406-67-04(050) 442-30-14
Салон меблів Comodo м. Львів, вул. Личаківська 15, (067) 324-00-42

Home interior

Andrea Fanfani

Історія "Andrea Fanfani" – класичної італійської меблевої компанії – це історія пристрасті. Саме в цьому незвичайному культурному контексті Флоренції Андреа Фанфані вивчає найвишуканіші методи виробництва класичних італійських меблів і занурюється у світ мистецтва та розвиває особливий смак до краси, що залишається на все життя.
Історія Андреа Фанфані - історія кохання, що розвивається у незвичайному культурному контексті: навчання у Флоренції означає повне занурення у світ мистецтва, розвиток особливого смаку до краси, що залишається на все життя.
"Andrea Fanfani" сьогодні є солідною компанією, в якій разом із засновником працюють його сини Марко та Роберто, а також команда висококваліфікованих співробітників. Цінні прийоми та традиції виготовлення меблів поєднуються із сучасною системою управління та світовою мережею дистрибуції.
Протягом понад сорока років компанія займається дослідженнями, проектуванням та виготовленням меблів відповідно до давніх флорентійських традицій. Знання, навички, прийом та секрети майстерності залишаються живими завдяки вмілому поєднанню традицій та інновацій.
Саме тут засновник Андреа Фанфані - засновник однойменної компанії - дізнається про найкращі методи обробки, такі як різьблення та використання сусального золота, насичується майстерністю та знаннями у найкращих майстернях.