Am csassic - концепція для будинкуAm csassic, мебель фабрики Am csassic
Контакти салону Comodo
Салон меблів COMODO м. Київ, вул. Саперне Поле, 12, (067) 406-67-04(050) 442-30-14
Салон меблів Comodo м. Львів, вул. Личаківська 15, (067) 324-00-42

Home interior

Am csassic - концепція для будинку

Гармонія в будинку - це не тільки грамотний дизайн, правильно підібрані кольори і деталі, хоча, ці речі, безумовно, фундаментальні для створення ідеального інтер'єру. Але не менш важливо відчуття затишку.
Затишні будинки - це місце, куди хочеться повертатися навіть з найбільш запаморочливих подорожей, з кращих готелів або з шикарних ресторанів. Адже де можна бути більш вільним, ніж в оточенні улюблених речей? Тільки уявіть себе в вашому ідеальному будинку! Намалюйте в своїй уяві ці картинки:
Улюблене крісло біля каміна .. Бібліотека, повна цікавих книг. Обідній стіл, за яким так весело збиратися всією сім'єю! Витончений комод, який зберігає милі серцю дрібнички .. Кухня, де панують апетитні запахи підготовлюваної романтичної вечері. Диван, сидячи на якому і сховавшись теплим пледом так приємно поговорити з твоєю другою половиною за келихом вина.
Як відчуття?
Ось так, дуже просто уявити собі будинок, де живе щастя!
І саме так уявляє собі ідеальний будинок AM Classic, чиї майстри вручну створюють гармонію, втілену в мебель. Саме ці відчуття повинна передавати мебель, що наповнює будинок мелодією затишку.