Ulivi Salotti
Контакти салону Comodo
Салон меблів COMODO м. Київ, вул. Саперне Поле, 12, (067) 406-67-04(050) 442-30-14
Салон меблів Comodo м. Львів, вул. Личаківська 15, (067) 324-00-42

Home interior

Ulivi Salotti

Ulivi, яка сьогодні є провідним італійським виробником. Спочатку, її асортимент складали м'які меблі, і у фабрики накопичився значний досвід роботи з масивом та шкірою. Сьогодні вона виробляє люксові дивани, ліжка, крісла, пуфи, банкетки, стільці, столи, журнальні столики, стелажі, полиці, а також аксесуари - етажерки, консолі, лампи, дзеркала.
Ulivi Salotti завжди мав на увазі якість матеріалів і ремісничу роботу. Навіть сьогодні ,
виробничий процес повністю управляється всередині головної будівлі компанії, де кожен етап виробництва ретельно перевіряється для кожного елемента, від дизайну до остаточного впровадження на ринок усіх наших творінь. Кожен продукт від Ulivi Salotti виходить за рамки чистого зовнішнього вигляду:
все зроблено для того, щоб гарантувати довготривалу та естетичну красу,
VICTOR SECTIONAL - це сміливий силует та елегантні деталі характеризують цей сучасний диван. Диван - VICTOR SECTIONAL забезпечить достатньо місця для сидіння та сильний візуальний ефект. Його вигнуті ніжки з металу з атласною обробкою з латуні підтримують металеву конструкцію з м'якими підкладками з лінійними профілями, характерними для товстих підлокітників та діагональних задніх подушок. Оббивка виконана зі шкіри грасе червоної цегли.
У світі, де промислове виробництво дедалі більше прагне до стандартизації та тривіалізації всього,
і Ulivi Salotti з гордістю демонструє чудову майстерність, досконалість і гнучкість виробництва.