LODES
Контакти салону Comodo
Салон меблів COMODO м. Київ, вул. Саперне Поле, 12, (067) 406-67-04(050) 442-30-14
Салон меблів Comodo м. Львів, вул. Личаківська 15, (067) 324-00-42

Home interior

LODES

Lodes — італійський бренд освітлення, який спеціалізується на дизайнерських лампах і світильниках. Lodes завжди розробляла та адаптувала свої дизайни освітлення відповідно до сучасних тенденцій. Lodes — всесвітньо відомий і улюблений бренд освітлювальних приладів, який створив дивовижну різноманітність красивих світильників для сучасного середовища. Під назвою Studio Italia Design бренд зосередився на виробництві ексклюзивних світильників із великою функціональністю, стриманою елегантністю та сучасним дизайном.

Lodes, безсумнівно, є одним із найкращих брендів освітлювальних приладів у світі. Бренд зберіг свою увагу на цінностях і чеснотах, які перетворили LODES на міжнародне ім’я. Таким чином, ви гарантовано знайдете вражаючі та дивовижні світильники для свого дому, незалежно від того, чи шукаєте ви світильники Lodes. Це «Зроблено в Італії» у найкращому вигляді.

Lodes може багато чого запропонувати, коли мова йде про сучасне освітлення, включаючи підвісні світильники, стельові світильники, настінні світильники та настільні лампи. Ось чому ми пропонуємо широкий вибір їхніх стильних світильників у нашому асортименті разом із світильниками від інших популярних брендів освітлення.