Bonaldo
Контакти салону Comodo
Салон меблів COMODO м. Київ, вул. Саперне Поле, 12, (067) 406-67-04(050) 442-30-14
Салон меблів Comodo м. Львів, вул. Личаківська 15, (067) 324-00-42

Home interior

Bonaldo

Компанію Bonaldo заснував італійський мебляр Джованні Вітторіо Боналдо в 1936 році. Все починалося із виробництва металевих диванів. Згодом Боналдо почав досліджувати інші матеріали. Відмінною рисою Bonaldo є його міцні зв’язки з місцевістю та досконалість Made in Italy. Протягом багатьох років Bonaldo використовував дуже різні матеріали (від дерева до каменю, скла до металу, мармуру до кераміки), і він працював разом із кількома відомими дизайнерами.
Bonaldo- бренд який виготовляє великий асортимент меблів та доповнить ваш інтер'єр аксесуарами. У колекціях компанії ви знайдете різні пропозиції для будь-якого приміщення, такі інтер'єри останнім часом дуже популярні в нашій країні. Фабрика випускає лінійку зручних ліжок. У Bonaldo є лінійки для різної вікової категорії кімнати. Доступні різні розміри, оббивки і кольору. Дизайнерська ліжко Bonaldo - відмінний вибір не лише для домашнього інтер'єру, але і для готелів.
Фабрика намагається забезпечити максимальний комфорт своїм клієнтам, працівники фабрики працюють над тим аби кожен дотик був приємний для клієнта.
Купуючи предмети інтер'єру цієї Bonaldo, ви можете бути впевнені у своїй безпеці: ніяких токсичних барвників у виробництві не використовується, а контроль при складанні продукції відповідає високим стандартам європейської якості.