Нова колекція Ellipse фабрики Francesco Pasi
Контакти салону Comodo
Салон меблів COMODO м. Київ, вул. Саперне Поле, 12, (067) 406-67-04(050) 442-30-14
Салон меблів Comodo м. Львів, вул. Личаківська 15, (067) 324-00-42

Home interior

Нова колекція Ellipse фабрики Francesco Pasi

Francesco Pasi заснована в 1975 році родиною Pasi, яка доклала багато зусиль для виготовлення високоякісних італійських меблів.

Фабрика дотримується максимальної обережності при виготовленні своєї продукції. Натхненні конструктивними тенденціями, характерними венеціанськими традиціями і класичним стилем, лінії Francesco Pasi розробляються спеціально для компанії дизайнерською студією, що забезпечує унікальність деталей.

Francesco Pasi сертифікує свої колекції. Широкий асортимент вишуканих меблів з увагою до деталей і обробці, здатний забезпечити як класичний, так і сучасний продукт, не відмовляючись від безпеки. Всі елементи 100% виготовляються в Італії.

Меблі, призначені для тривалого використання, кожна деталь проходить найменшу обробку.

Представляючи свою продукцію як в Італії, так і в інших куточках світу, Francesco Pasi може похвалитися міжнародним визнанням, яке дозволяє їй бути першою серед конкурентів. Вона має велику торгівельну організацію і виставкові центри. Клієнти Francesco Pasi, що спеціалізуються на домашніх меблях, завжди проявляють великий інтерес до новинок фабрики.

Francesco Pasi є еталоном вишуканості, комфорту і якості.

Новітня колекція Ellipse - це один з найяскравіших проектів компанії. Сучасні вимоги і постійне прагнення до новизни привели до її створення.

Основою Ellipse є гардеробна, яка оснащена великою кількістю полиць і висувних ящиків. Виконана вона з мармуру і твердих сортів дерева - горіха і палісандра.

Колекція доступна в більш ніж 20 відтінках, і представлена ​​як в матовому, так і в глянсовому виконанні.

Довговічні і стильні меблі від Francesco Pasi - це найкраще дизайнерське рішення, яке прикрасить ваш будинок і підкреслить вишуканий смак.