Philipp Selva - італійська класика "поза часом"!
Контакты салона Comodo
Салон мебели COMODO г. Киев, ул. Саперное Поле, 12, (067) 406-67-04(050) 442-30-14
Салон мебели COMODO г. Львов, ул. Лычаковская 15, (067) 324-00-42

Home interior

Philipp Selva - італійська класика "поза часом"!

Італійські меблі Selva - це синонім неповторного стилю, яскравого дизайну і незмінного успіху, яким марка користується ось уже більше 40 років. Фабрика не просто робить меблі - вона створює умови, в яких люди будуть щасливі. Функціональні і красиві крісла, дивани, ліжка, столи і столики відображають сучасну естетику меблевого виробництва.
Протягом декількох десятиліть ця компанія завоювала визнання на ринку меблевої індустрії преміум-класу. Багатий асортимент, майстерне переплетення стилів, нестандартні рішення у виборі кольору і матеріалів – все це поєднується в меблях Philipp Selva.
Неперевершений дизайн, елегантність деталей і сувора розкіш відрізняють меблі Philipp Selva від тисяч інших колекцій. Philipp Selva представляє черговий крок у розвитку уявлень про сучасні італійські меблі та дизайн інтер'єру.
При виробництві меблів Philipp Selva важливу роль відіграють матеріали, оббивка і наповнювач, а також унікальні обробки, благородні поверхні, покриті різними видами лаків. Широко використовуються такі оздоблювальні прийоми як різьблення, інкрустація, в тому числі і кристалами swarovski, вощіння, піскоструминна обробка.
Італійські меблі ручної роботи фабрики Philip Selva - це впевнена надійність в придбаному виробі, його безмежний комфорт і чудова зручність. Вироби фабрики поєднують в собі майстерне почуття стилю і креативності, яке цінують дизайнери і замовники!