Euromobil Cucine
Contacts Comodo salon
Show-room of furniture COMODO Kyiv, Saperne Pole str., 12, (067) 406-67-04(050) 442-30-14
Show-room of furniture Comodo Lviv, Lychakivska 15, (067) 324-00-42

Home interior

Euromobil Cucine

Фабрика Euromobil входить в п'ятірку найуспішніших компаній на ринку по виробництву меблів в Італії. У 1972 році італійці заснували майстерню, яка незабаром стала великим промисловим підприємством. Головною метою компанії стало створення сучасних італійських кухонь з чудовим оригінальним дизайном, високою якістю і модульністю, що дозволяє максимально вигідно і зручно використовувати простір.

  Кухні Euromobil - це сучасні урбаністичні рішення, що відрізняються своєю високотехнологічною мінімалістичністю. Euromobil виробляються виключно в Італії в ексклюзивній співпраці з архітекторами і знаменитими дизайнерами. Компанія постійно розвиває виробничий процес, застосовуючи концепції модерізаціі і новатораства, щоб створити відмінний дизайн і забезпечити споживача всіма необхідними функціями і зручностями.

  Основна мета полягає в поліпшенні якості простору і часу, проведеного на кухні. Висока якість кухні гарантується фінальної обробкою, виконаною вручну. Фарбування проводиться 4 шарами лаку і фарби першого класу, а остаточний вага покриття на одному фасаді досягає 240 грам. Euromobil використовує високоякісну фурнітуру в своїх кухнях: висувні ящики витримують вагу до 100 кг, всі петлі та направляючі забезпечені доводчиками, які забезпечують плавність відкривання та ковзання.

  Яскраві і в пастельних тонах, елегантні матові і з глянцевим блиском, оброблені натуральним шпоном бука, вишні, дуба і зроблені з ламінованих панелей - будь-які кухні «Euromobil» є зразками відповідності найвищим стандартам естетики і якості