Brunello
Contacts Comodo salon
Show-room of furniture COMODO Kyiv, Saperne Pole str., 12, (067) 406-67-04(050) 442-30-14
Show-room of furniture Comodo Lviv, Lychakivska 15, (067) 324-00-42

Home interior

Brunello

Італійська фабрика працює з 1974 року до сьогодні. Відомий бренд випускає якісні корпусні меблі, які поєднали досвід та традиції майстрів минулого. Ручне оброблення виробів виконується відповідно до технологій, перевірених століттями. Оригінальні форми та ергономічні конструкції дозволять надати будь-якому інтер'єру неповторну атмосферу вишуканості та розкоші. Фабрика Brunello виробляє класичні вишукані, витончені і в той же час прості меблі.
Кожна колекція бренду Brunello виконана у певному стилістичному рішенні, яке дозволить надати кімнаті затишної атмосфери. Композиції включають комплектації: спальні, вітальні, їдальні, кабінети, а також окремі предмети меблів та дзеркала. Меблі Brunello виготовляються з цінних порід деревини, що відрізняються бездоганним зовнішнім виглядом та гарними технічними характеристиками.
Ручне оздоблення відіграє при декоруванні виробів Brunello. Орнаменти на фасадах предметів меблів виконані з філігранною точністю, увагою та витонченістю. Вироби прикрашені позолотою, інкрустацією та сріблом. Колекції італійського бренду чудово впишуться у розкішний сучасний інтер'єр, витриманий у класичному стилі. Вони додадуть внутрішньому вигляду ексклюзивність та оригінальність. Незважаючи на класичний вигляд, кожна колекція меблів від фабрики Brunello дозволить облаштувати простір кімнати в певній варіації.
Купити Brunello - значить облаштувати житловий простір з італійським шармом та чарівністю!