Компанія "Комодо груп" запрошує до співпраці дилерів на взаємовигідних умовах.
Contacts Comodo salon
Show-room of furniture COMODO Kyiv, Saperne Pole str., 12, (067) 406-67-04(050) 442-30-14
Show-room of furniture Comodo Lviv, Lychakivska 15, (067) 324-00-42

Home interior

Компанія "Комодо груп" запрошує до співпраці дилерів на взаємовигідних умовах.

Компанія «Комодо Груп», запрошує до співпраці на взаємовигідних умовах дилерів. Ми є прямим постачальником більш ніж 300 італійських фабрик-виробників меблів и можемо запропонувати вашій увазі, а також увазі Ваших клієнтів великий вибір вишуканих італійських меблів різноманітних стилів - від класики в стилі Людовика XVI до мінімалізму, а також ексклюзивні меблі відомих італійських дизайнерів.

Асортимент пропонованої нами продукції включає в себе – м’які меблі на будь-який смак (в тканині, шкірі, комбіновані із використанням стразів Swarovski); шафи, шафи-купе в класичному стилі, в стилі модерн та арт-деко; кухні, вітальні, столові, дитячі кімнати, спальні; елітні кабінети в класичному та сучасному стилі; оперативні офісні меблі для персоналу; столи для проведення переговорів; офісні перегородки; меблі для барів та ресторанів; готельні меблі високого, середнього та економ рівня; меблі для зимових садів, присадибних ділянок та басейнів (ротанг штучний, ротанг натуральний, тік, ковані меблі); дзеркала та двері. В доповнення до меблів Ви зможете знайти безліч предметів інтер’єру, які допоможуть повністю оформити приміщення в єдиному стилі: - широкий вибір італійських люстр (зі стразами Swarovski, модерн, класика, арт-деко, хай-тек); - античні статуетки різноманітного дизайну для декорування інтер’єра в класичному стилі.

Ми надаємо всі матеріали для роботи з клієнтом (каталоги в друкованому та електронному вигляді), а також професійні консультації по всій продукції, яка поставляється нами. «Комодо Груп» вигідно вирізняється від аналогічних операторів-поставщиків України передусім ціновою політикою, строками поставки та індивідуальним підходом до кожного партнера та клієнта. Більш детальну інформацію по питанням довгострокової та плідної співпраці Ви зможете отримати у наших менеджерів по телефону або ж відвідавши наш головний офіс або нашу студію.