Вечірка - презентація італійських меблевих фабрик у Львові
Контакти салону Comodo
Салон меблів COMODO м. Київ, вул. Саперне Поле, 12, (067) 406-67-04(050) 442-30-14
Салон меблів Comodo м. Львів, вул. Личаківська 15, (067) 324-00-42

Home interior

Вечірка - презентація італійських меблевих фабрик у Львові

17 травня в нашому шоу-румі за адресою Личаківська, 15 відбудеться вечірка – презентація італійських меблевих фабрик.

Будемо раді бачити Вас в числі перших, хто познайомиться з вишуканим стилем і неймовірним дизайном світових брендів Della Rovere і Marinelli Home.

Кожна фабрика має чим здивувати і зачарувати того, хто захоче пізнати її колорит. Ніхто не залишиться байдужим завдяки їх самобутності.

Компанія Della Rovere вже багато років радує своїх замовників  якісним та досконалим продуктом, поєднуючи в собі стилі хай-тек та мінімалізм. Серед її асортименту можна знайти все, що потрібно для сучасного офісу: крісла, стільці, стелажі та письмові столи. Якщо Ви цінуєте комфорт та престиж – це ідеальний вибір.

Компанія Marinelli Home вже давно являється однією з кращих і чудово розташувалася на перших позиціях світових ринків. Вона розробляє і використовує останні інноваційні рішення для управління виробничими процесами та для прискорення виробництва продукту.

Даний захід – це виняткова можливість знайти нових партнерів, пізнати справжній італійський шарм і надихнутися на створення чогось нового і прекрасного.

На Вас чекає атмосферний вечір, сповнений масою вражень і святковим настроєм.

Завжди раді Вашому візиту!