Кухні фабрики Record e' Cucine
Контакти салону Comodo
Салон меблів COMODO м. Київ, вул. Саперне Поле, 12, (067) 406-67-04(050) 442-30-14
Салон меблів Comodo м. Львів, вул. Личаківська 15, (067) 324-00-42

Home interior

Кухні фабрики Record e' Cucine

Фабрика Record e 'Cucine пропонує вашій увазі кухонні меблі високої якості. Компанія була заснована в 1984 році і розташована в Прамаджоре, в Італії.

Сучасні дерев'яні кухні розробляються кращими дизайнерами і архітекторами в області меблів.

Головною родзинкою є деревина, натуральна і тверда, яка ідеально поєднується з глянсовими і непрозорими лаками, склом і каменем.

Чіткі лінії, дорогоцінні матеріали, правильний вибір стилю, який повинен бути ще і функціональним, стали візитною карткою Record e 'Cucine.

Кухні Line System створюють безпрецедентний ефект унікальності і елегантності. Найкраще з «made in Italy», вишуканий, але мінімальний дизайн, практичність в повсякденному житті. Це місце, де приготування їжі буде приносити Вам задоволення.

Дозвольте собі мати в будинку частинку прекрасного. Дубове покриття наших сучасних дерев'яних кухонь, прикрашених хроматичними глянсовими і непрозорими лаками, знаходять натхнення для творчості, яка поєднує колір і динамічність кухні.

Кухні Linea Modern підійдуть для тих, хто любить елегантність і авангард. Хоч вони і зроблені в Італії, але при цьому ідеально поєднуються з будь-обстановкою.

У створенні таких меблів використовується деревина добірних сортів, метал і камінь, нейтральні відтінки і білий колір.

Кухні Record e 'Cucine дотримуються традицій виробництва, ідеального стилю, високоякісних матеріалів, які гарантують високу надійність, довговічність і елегантне оформлення.

Відкрийте для себе новий кухонний світ з Record e 'Cucine!