Фабрика Castro Lighting люстра Prisma
Контакти салону Comodo
Салон меблів COMODO м. Київ, вул. Саперне Поле, 12, (067) 406-67-04(050) 442-30-14
Салон меблів Comodo м. Львів, вул. Личаківська 15, (067) 324-00-42

Home interior

Фабрика Castro Lighting люстра Prisma

Компанія Castro Lighting заснована новаторським духом в 1978 році завоювала довіру багатьох по всьому світу. Пристрасть до дизайну, необхідні навички і сміливість в рішеннях стали принципами створення бренду.

Castro Lighting - це відмінне поєднання естетики, мотивації, працьовитості і прагнення до чогось нового. Фабрика славиться своєю незвичністю, високою якістю і красою.

Поєднання автентичності традиційних португальських технологій металообробки, творчої майстерності і артистичних майстрів, забезпечує отримання першокласного результату. Таким чином, широкий спектр продуктів в різних стилях від класичного до сучасного створений для забезпечення ідеального освітлення будь-якого приміщення.

Бренд поєднує в своєму дизайні легкість, силу і вишукане виконання з кристалами Сваровські. Між двома компаніями було створено багаторічне партнерство, щоб забезпечити виробництво якісного продукту.

Ніжна ручна робота латуні, унікальна текстура, полірована або матова обробка є ключовими моментами, які роблять кожну лампу справжньою мистецькою роботою.

Завдяки 40-річному досвіду компанія домоглася технологічного прогресу, що призвело до створення унікальних конструкцій освітлення.

Люстра Prisma - яскравий тому приклад. Завдяки своїй формі призми цей надзвичайно розкішний елемент освітлення підходить під будь-який інтер'єр. З піднятими формами і зигзагоподібними лініями, Prisma дійсно втілює вишуканість і елегантність в своєму дизайні.

Ця унікальна і універсальна деталь складається з рухомої структури з латуні і оснащена кристалом Swarovski в середині, що створює гламурний ефект.

Надихайтеся динамізмом і витонченістю цієї підвіски, оскільки проста геометрія латунного елемента доповнює інтер'єр і робить його незабутнім.