Кухні Fendi Cucine
Контакти салону Comodo
Салон меблів COMODO м. Київ, вул. Саперне Поле, 12, (067) 406-67-04(050) 442-30-14
Салон меблів Comodo м. Львів, вул. Личаківська 15, (067) 324-00-42

Home interior

Кухні Fendi Cucine

З 1948 року фабрика SCIC Spa Cucine d'Italia стала досить відомою завдяки своїм шикарним і вишуканим виробам. Компанія вже багато років виробляє кухні згідно останнім модним новинкам і виробничим вимогам.

Вони характеризуються високоякісними матеріалами і добре опрацьованими деталями, які проходять всі потрібні стадії виробництва. Останні дизайнерські рішення знаходять відголос в будь-якому елементі кухні, адже головними принципами компанії є: неповторний дизайн, сучасні технології і неперевершена якість.

Для фабрики завжди в пріоритеті стиль, добірна сировина і естетика.

Вона співпрацює з досить шанованими архітектурними компаніями і завдяки цьому SCIC Spa Cucine d'Italia завжди в курсі останніх інноваційних меблевих рішень. Фабрика отримала велику кількість нагород і працює над поліпшенням своїх стандартів кожен день.

Архітектор Марко Констанци розробив дивовижну колекцію FENDI CUCINE, яка була представлена ​​в Мілані на виставці Salone del Mobile 2018.

Моделі з асортименту абсолютно протилежні одна одній в області естетики. Строгий технічний стиль і оригінальна персоналізація хроматичних комбінацій роблять колекцію унікальною і неповторною.

Fendi стала лідером серед великої кількості інших кухонних колекцій, які об'єднані найвищим рівнем майстерності і сучасними технологіями виробничого процесу.

Завдяки величезній кількості обробок, аксесуарів і багатій палітрі кольорів Ви можете підібрати саме той варіант, який підійде до інтер'єру всього Вашого будинку.