Фабрика Twils
Контакти салону Comodo
Салон меблів COMODO м. Київ, вул. Саперне Поле, 12, (067) 406-67-04(050) 442-30-14
Салон меблів Comodo м. Львів, вул. Личаківська 15, (067) 324-00-42

Home interior

Фабрика Twils

Італійська меблева фабрика Twils створена у 1982 році, в старовинному містечку Чессальто провінції Тревізо. Twils отримала назву від перших букв своїх творців - Тіціан, Вілм, Луїсель і Симон.

Слоганом нової торгової марки став вираз: «Ми створюємо ліжко і все, що знаходиться поруч!». З тих пір компанія виробляє предмети меблів, - ліжка і стільці, пуфи і дивани, крісла і багато іншого. Кожен предмет меблів вдало поєднує в собі компактність і приємний зовнішній вигляд, вони ідеально підходять для будь-якого дизайну інтер'єру та дарують можливість розслабитися і відпочити.

Меблева фабрика вважає можливість комфортного відпочинку одним з головних критеріїв при створенні кожного елемента меблів. Більше тридцяти років фахівці розробляють все нові колекції м'яких меблів, кожна з яких не перестає дивувати шанувальників комфортом і розкішшю. На сьогоднішній день меблі від компанії Twils лідирують серед багатьох аналогічних товарів, тому що вони дуже надійні і довговічні.

Філософія бренду залишається незмінною: чудова якість роботи, авангардний дизайн, різноманіття матеріалів оббивки. Тільки різновидів оббивної тканини у фабрики цілих 400, а також 300 видів різного дизайну, більше 200 модифікацій постільної білизни і понад 200 видів доповнень для оформлення інтер'єрів кімнат.

У фабрики є 7 основних колекцій:

  • Design Collection
  • Single beds
  • New Classic
  • Emporio & Camaleo
  • Bed linen & Complements
  • Living Collection
  • Based and Matresses

Над дизайном продукції фабрики крім власного проектного бюро R&D Twils працюють такі відомі архітектори і дизайн-студії, як Studio Viganò, Сільвія Преведелло, Studio Thesia Progetti, Моніка Граффео, Meneghello & Paolelli Associati, Cairoli & Donzelli, Роберто Семпріні, Studio Balutto Associati і Енріко Джиротті.