Фабрика освітлення Nemo
Контакти салону Comodo
Салон меблів COMODO м. Київ, вул. Саперне Поле, 12, (067) 406-67-04(050) 442-30-14
Салон меблів Comodo м. Львів, вул. Личаківська 15, (067) 324-00-42

Home interior

Фабрика освітлення Nemo

Фабрика Nemo створена в 1993 році Франком Казина (Franco Cassina) у Мілані. Проекти, засновані на традиціях, якісних матеріалах, дозволили компанії зайняти лідируючі позиції серед виробників приладів освітлення.

Майстри фабрики використовують всі новітні технології, невпинно доводячи кожну деталь майбутнього світильника до досконалості. Широкий асортимент продукції, представленої фабрикою Nemo, просто не може не дивувати. Компанія пропонує люстри, бра, торшери для будинків і офісів, є колекції вуличних освітлювальних приладів. Майстри зуміли охопити всі стилі виконання: від звичної й улюбленої всіма класики до модерну і хай-тек.

Висока надійність, оригінальний дизайн, неймовірна довговічність - кожна деталь освітлювального приладу говорить про те, що світильники Nemo - це сама досконалість.

Важливий і підхід майстрів фабрики до вибору матеріалів: скло і пластик, алюміній і карбон, акрил і сталь. Така різноманітність допомагає дизайнерам створювати унікальні моделі, що стануть гідною прикрасою вашого будинку.

Колекції сучасних світильників включають в себе моделі, спроектовані Carlo Forcolini, Jehs + Laub, Javier Mariscal, Karim Rashid, Ilaria Marelli, Foster + Partners, Hannes Wettstein і Roberto Paoli.