Колекція Brioni фабрики Kristalia
Контакти салону Comodo
Салон меблів COMODO м. Київ, вул. Саперне Поле, 12, (067) 406-67-04(050) 442-30-14
Салон меблів Comodo м. Львів, вул. Личаківська 15, (067) 324-00-42

Home interior

Колекція Brioni фабрики Kristalia

Вас повинен оточувати максимальний комфорт і затишок, особливо, якщо це стосується меблів.

У цій темі істотно виділилася своїми виробами фабрика Kristalia. Її можна вважати одним із фаворитів меблевого ринку Європи. Компанія займається виробництвом столів, стільців, тумб, офісних меблів і світильників в сучасному стилі.

Всі меблі Kristalia наділені легкістю і простотою, в той же час кожному елементу притаманні унікальні характеристики.

Основним принципом фабрики є максимальне розкриття інноваційних ідей при створенні продукту.

Молоді дизайнери не покладаючи рук і дотримуючись суворої відповідності міжнародним екостандартам, працюють над новими технічними рішеннями.

Серед всіх колекцій значно виділилася Brioni.

Це дивовижна колекція шезлонгів, пуфів і крісел, названих в честь архіпелагу в Адріатичному морі. Над її проектуванням працювали імениті дизайнери Lucidi Pevere. Елементи колекції нагадують собою маленькі острівці, які виступають з моря.

На нижній частині предмета розташована темна смуга, що дозволяє запобігти прямому контакту із землею. У ролі оббивки використовується тканина Sunbrella, яка досить стійка до впливу зовнішніх факторів - дихає, не вигоряє на сонці і відштовхує воду. Всі вироби м'які завдяки поліефірній прокладці і пластиковим планкам.

Багатофункціональні і легкі предмети меблів можна використовувати на відкритому повітрі і не переживати щодо їх експлуатації.