Меблі Capital Collection - м'яка розкіш з Італії!
Contacts Comodo salon
Show-room of furniture COMODO Kyiv, Saperne Pole str., 12, (067) 406-67-04(050) 442-30-14
Show-room of furniture Comodo Lviv, Lychakivska 15, (067) 324-00-42

Home interior

Меблі Capital Collection - м'яка розкіш з Італії!

Завдяки багаторічному досвіду і загальновизнаному успіху фабрика CAPITAL COLLECTION придбала відмінну репутацію в області виробництва розкішних меблів високої якості. З моменту свого створення фабрика постійно розвивається і розширює свій вплив на світових ринках.

Фабрика починала свою діяльність з унікального дизайну для створення розкішних, незвичайних інтер'єрів з харизмою. Стиль фабрики Capital Collection наповнений унікальними деталями, які однаково добре підходять як для створення яскравої атмосфери приватного житла, так і для місць відпочинку - готелів, барів і ресторанів.

Продукція компанії відповідає традиціям і загальноприйнятим правилам завдяки безперервному пошуку і порівнянню кращих архітектурних технологічних розробок, обліку вимог клієнта, увазі до вибору матеріалу, а також довгострокового контролю міцності. Девіз фабрики CAPITAL COLLECTION - "Living Hospitality", що означає "Живий затишок", постійні супутники якого: дизайн, унікальні оздоблювальні роботи, проектування, досвід і якість!